top of page
Le Domaine Du Tilleul

GROEPSACCOMMODATIE TOT VIJFTIEN PERSONEN

boom - Le Domaine Du Tilleul

GROTE VAKANTIEWONING MET ZWEMBAD IN DE DORDOGNE

Bent u op zoek naar een grote vakantiewoning met zwembad in de Dordogne voor uw grote familie of waar u met meerdere gezinnen met kinderen naartoe kunt trekken?

Le Domaine Du Tilleul biedt de perfecte oplossing.

Op ons idyllische domein staan twee vakantiewoningen: twee typische maisons périgourdines qua uitstraling maar met alle moderne comfort dat u op reis wenst.

Beide woningen (La Grange en La Grande maison) beschikken over drie slaapkamers waar met twee of drie personen kan overnacht worden, eventueel verder uitgerust met een  babybedje. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer, zodat u deze niet hoeft te delen met uw reisgenoten en de nodige privéruimte hebt. De woningen kunnen gelijktijdig worden geboekt zodat u met een groep tot vijftien personen op ons domein kunt komen logeren. 


Het zwembad beschikt over voldoende parasols en zonnebedden voor de volledige groep en voor de allerkleinsten is er een zandbak en speeltuintje. Geniet met vrienden van een dagje aan het zwembad, een mooie uitstap in de streek en een barbecue op een van de mooie terrassen aan de vakantiewoning.

La grande maison
intro
lavendel

NEEMT U GERUST EEN KIJKJE BIJ LA GRANGE EN LA GRANDE MAISON OM ALLE INFORMATIE PER WONING TE ONTDEKKEN EN BOEK SNEL UW FAMILIEVAKANTIE ONLINE.

bottom of page