top of page
Le Domaine Du Tilleul

GROEPSACCOMMODATIE OF EIGEN VAKANTIEHUIS VOOR HET GEZIN

Le Domaine du Tilleul_10.jpg

LA GRANGE EN
LA GRANDE MAISON

boom - Le Domaine Du Tilleul

Le Domaine Du Tilleul ligt in een rustige omgeving en herbergt twee vakantiewoningen, La grange en La grande maison, die gebouwd zijn volgens de typische regionale architectuur.

De vakantiehuizen zijn van alle moderne comfort voorzien en werden beiden ingericht met zowel respect voor traditie als oog voor gemak.


Beide vakantiewoningen kunnen samen gehuurd worden voor grote gezinnen of als groepsaccommodatie. La grange is voorzien voor zeven vakantiegangers en in La grande maison kunt u terecht met maximaal acht personen. De woningen kunnen samen gehuurd worden voor groepen tot vijftien personen en indien gewenst voorzien wij een extra babybedje.
Per slaapkamer is er een badkamer zodat er steeds voldoende privacy en comfort kan geboden worden. 

intro
Le Domaine Du Tilleul


EXTRA FACILITEITEN VOOR
DE HELE FAMILIE

boom - Le Domaine Du Tilleul

Op Le Domaine Du Tilleul ligt een mooi groot zwembad van 12 x 5 meter te midden van het groen. Geniet van het zonnetje in de heerlijke ligstoelen met parasols en neem een verkoelende duik in het zwembad. Daarnaast kunnen de vakantiegangers van beide woningen ook gebruikmaken van de jacuzzi voor acht personen en een sauna van vier personen. Alle faciliteiten zijn gemeenschappelijk voor de huurders van zowel la grange als la grande maison.

 

Voor de allerkleinsten is er een leuke zandbak voorzien en extra speeltuigen. Wie houdt van toernooitjes kan zich uitleven op de petanquebaan. Liever wat actiever? Geef ons een seintje en wij zetten graag de pingpongtafel voor u klaar.

faciliteiten
lavendel

ZOEKT U EEN VAKANTIEWONING MET ZWEMBAD VOOR EEN GROTE GROEP OF UITGEBREID GEZIN? BOEK GEMAKKELIJK ONLINE UW VAKANTIE BIJ LE DOMAINE DU TILLEUL.
WIJ VERWELKOMEN U GRAAG IN ONS GROEN PARADIJS.

bottom of page